Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel China Jiaogulan kogeltjes

China Jiaogulan kogeltjes

€8,98
China Jiaogulan thee wordt ook wel het ontsterfelijkheidskruid genoemd of de vijfblad ginseng. De thee heeft een fris zoete. smaak. Jiaogulan bevat geen cafeïne. In gemakkelijk doseer bare bolletjes goed voor 1 potje thee. LEVERBAAR VANAF EIND JULI
De Theeplantage.
 • Verzendkosten
  Voor Nederland brievenbuspost €4,05, pakket €5,35- België Bpack home €5,35, Service punt € 5,00.
 • Snelle verzending
  Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden. België voor 13.00 uur besteld zelfde (werk)dag verzonden.
 • Bestelbedrag
  Wij hanteren een minimum bestelbedrag van €2,95.
 • Altijd vers
  Alle thee wordt op de dag van verzending vers verpakt in een hersluitbare verpakking.
Beschrijving

China Jiaogujan kogeltjes

Jiaogulan (Gynostemma pentaphyllum) (uitgesproken als "djauw gu lan") is afkomstig uit de afgelegen bergachtige regio's van Zuidwest China (een gebied dat bekend staat om de langlevendheid en de vitaliteit van de inwoners) en uit de bergen van Thailand, Japan, Korea, en elders in Azië. Jiaogulan werd 'ontdekt' toen China haar eerste nationale volkstelling uitvoerde in de jaren 1970. Veel van de bewoners in de regio waar Jiaogulan natuurlijk groeit en het dagelijks wordt gebruikt om energie te leveren en vermoeidheid te verlichten, hadden een buitengewoon lang leven.De bewoners schreven hun langlevendheid en vitaliteit toe aan het dagelijks gebruik van Jiaogulan die ze "xiancao" of "Herb van onsterfelijkheid" noemden. Dit trok de aandacht van de Chinese overheidsambtenaren en de Chinese Academie van Medische Wetenschappen en leidde tot een uitgebreid onderzoek dat tot op heden nog doorgaat. Dit onderzoek heeft een breed scala aan indrukwekkende voordelen zonder enige toxische of negatieve bijwerkingen aangetoond. Deze overvloed aan studies volgen een modern wetenschappelijk onderzoeksmethodologie.

Handig in bolletjes van ca 8 gram goed voor 1 potje heerlijke thee.

Artikelcode 215
Thee soort Kruiden
Herkomst China
Allergenen: Geen
Waarschuwing voor gebruik Geen
Bewaaradvies Koel en donker bewaren in een luchtdichte verpakking
Verlanglijstje Nooit meer zoeken naar je favoriete thee. Sla deze op in je verlanglijstje door op het hartje te klikken. Vanuit je verlanglijstje kun je zo opnieuw bestellen. Maak hiervoor wel eerst een account aan.