Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Groene Honeybush Biologische thee

Groene Honeybush Biologische thee

€18,40
Dit is een traditionele Zuid-Afrikaanse Rooibos thee die geplukt is van wilde struiken. Deze Groene Biologische Honeybush is uniek in Nederland en komt van de Skimmelberg plantage en is iets grover dan de Originele Rooibos Supergrade. Groene . Groene roo
De Theeplantage.
 • Verzendkosten
  Voor Nederland pakket €5,35- Belgie Postnl € 9,00.
 • Snelle verzending
  Voor 15.00 uur besteld zelfde ( werkdag) verzonden.
 • Spaarpunten
  Korting sparen via ons nieuwe spaarprogramma.
 • Altijd vers
  Alle thee wordt op de dag van verzending vers verpakt in een hersluitbare verpakking.
Beschrijving

 Groene Honeybush  Biologisch

Deze Groene Biologische Honeybush thee is een traditionele Zuid-Afrikaanse Rooibos thee die geplukt is van wilde struiken. Dit is een licht zoet subtiel geurende rooibos thee. Je kunt deze Rooibos thee zowel warm of koud drinken. De Biologische Honeybush is cafeïne-vrij waardoor het een ideale drank voor kinderen is. Groene Honeybush  is de ongefermenteerde variant van de gewone Honeybuchthee. Dit is een geheel nieuwe variant en voor het eerst verkrijgbaar in Nederland. 
Deze Rooibos thee is ideaal om gedurende de hele dag gedronken te worden.

Momenteel wachten we op de nieuwe oogst van dit jaar.

  

 

Het zetten van losse thee - Rooibos Honeybush Original

Het grote voordeel van losse Rooibosthee is dat de thee de tijd en ruimte krijgt om de aroma's uit de thee vrij te laten komen. Voor het beste kopje thee gebruik je dan ook een ruim kopje en doe je de thee er los in. Aangezien Rooibos iets langzamer naar beneden zakt kun je ook een theezeefje gebruiken. Voor een optimale thee houd je het beste onderstaand advies aan.

Biologische losse  Honeybush rooibos uit zuid-afrika

Een Honeybush thee is traditionele Zuid-Afrikaanse Rooibos thee die geplukt is van de wilde struiken. Deze Biologische Rooibos thee komt rechtstreeks vanuit Zuid-Afrika van de enige gecertificeerde biologische theefarm Skimmelberg.

Rooibos is een natuurlijk kruid dat alleen in Zuid-Afrika wordt verbouwd en dat van nature alleen voorkomt in de regio Cederberg in de provincie West-Kaap. De naaldjes zijn van oudsher door de lokale bevolking gebruikt om een ​​verfrissend brouwsel te maken, dat bekend is geworden als Rooibosthee. De naam Rooibos (rode struik) is afgeleid van de roodachtige kleur van de gefermenteerde bladeren.

Rooibosthee is cafeïnevrij en bevat weinig tannine.

Artikelcode Bio-509
Thee soort Rooibos
Herkomst Zuid Afrika
Allergenen: Geen
Waarschuwing voor gebruik Geen
Bewaaradvies Koel en donker bewaren in een luchtdichte verpakking
Verlanglijstje Nooit meer zoeken naar je favoriete thee. Sla deze op in je verlanglijstje door op het hartje te klikken. Vanuit je verlanglijstje kun je zo opnieuw bestellen. Maak hiervoor wel eerst een account aan.