Snelle verzending
GRATIS verzending boven € 50,-*
Biologisch gecertificeerd
0
0

Oolong Berry Elite Biologisch | losse thee kopen

Oolong Berry Elite Biologisch | losse thee kopen
Productomschrijving

Ingrediënten

Ingrediënten: China Oolong* (70%), groene thee China Sencha*, vlierbes*, aardbei*, natuurlijk frambozen aroma, natuurlijk zwarte bessen aroma, natuurlijk aardbeien aroma, zwarte bes*, rode bes*, braambes*.
*Van gecertificeerd biologische teelt

Oolong Berry Elite Biologisch: Een fruitige verwennerij

De Oolong Berry Elite Biologisch is een licht gefermenteerde Chinese Oolong met een vleugje groene Sencha, verrijkt met heerlijke "hele" bosvruchten. Deze thee biedt niet alleen een ware smaakbeleving, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit, waardoor het een perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een fruitige verwennerij.

Een mix van heerlijke ingrediënten

Deze heerlijke blend bevat een mix van China Oolong, groene thee China Sencha, vlierbes, aardbei, natuurlijk frambozenaroma, natuurlijk zwarte bessenaroma, natuurlijk aardbeienaroma, zwarte bes, rode bes en braambes. Met elke slok van deze thee kun je genieten van de rijke smaken en aroma's van deze bijzondere ingrediënten.

Een thee om van te genieten

Of je nu een moment van rust zoekt of jezelf wilt trakteren op een heerlijke kop thee, de Oolong Berry Elite Biologisch biedt een fruitige verwennerij die perfect is voor elke gelegenheid. Laat je betoveren door de unieke smaak en het uiterlijk van deze prachtige thee en geniet van een moment van ontspanning, elke keer weer.


Biologisch gecertificeerde losse thee

Wij zijn skal-gecertificeerd waardoor jouw bestelde thee ook echt 100% biologisch is. Van de pluk tot de verwerking tot aan het vullen van jouw zakje thee wordt geheel gecontroleerd. We zijn er trots op dat we daarom ook het Bio-keurmerk en het woord 'Bio' of 'Biologisch' mogen gebruiken.

Biologische thee

Productspecificaties

Artikelcode
317
Allergenen
Geen
Waarschuwing voor gebruik
Geen
Bewaaradvies
Koel en donker bewaren in een luchtdichte verpakking
Verlanglijstje
Nooit meer zoeken naar je favoriete thee. Sla deze op in je verlanglijstje door op het hartje te klikken. Vanuit je verlanglijstje kun je zo opnieuw bestellen. Maak hiervoor wel eerst een account aan.

Reviews

5 / 5Based on 3 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Michel Molenaar op 20 januari 2024
    Erg lekkere thee
  • 5 / 5
    Gepost door: Jenny Van der Vis op 4 april 2023
    Fijne oolong met mooie bessen smaak
  • 5 / 5
    Gepost door: Jolanda Pater op 7 juni 2022
    Een heerlijke thee, die vaak wordt gedronken omdat het verafdrijvend zou zijn. Maar ook zonder dat is het gewoon een lekkere thee
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Oolong Berry Elite Biologisch
Oolong Berry Elite Biologisch

Een Chinese Oolong met heerlijke s...

Een Chinese Oolong met ...

€6,89
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »