Snelle verzending
GRATIS verzending boven € 45,-*
Biologisch gecertificeerd
0
0

Bredemeijer Gietijzeren onderzetter

Productomschrijving

Gietijzeren Onderzetter - Bredemeijer

De gietijzeren onderzetter van Bredemeijer is ontworpen om perfect te passen bij diverse gietijzeren theepotten. Met zijn nopstructuur biedt deze onderzetter niet alleen een stevige basis voor je theepot, maar beschermt het ook je tafeloppervlak tegen eventuele hitte.

Duurzaam en passend design

De afmetingen van de onderzetter zijn 134x134x17mm, waardoor het geschikt is voor de meeste theepotten. Het duurzame gietijzer zorgt voor een lange levensduur en vormt een harmonieus geheel met de bijpassende theepotten.

Een essentiële accessoire

De gietijzeren onderzetter van Bredemeijer is een essentiële toevoeging aan uw theeservies, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je favoriete thee zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke schade aan je tafel.

Kortom, de gietijzeren onderzetter van Bredemeijer combineert functionaliteit met een passend design en is een onmisbaar accessoire voor elke theeliefhebber.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Meer lezen

Eerder bekeken

Bredemeijer Gietijzeren onderzetter
Gietijzeren onderzetter

Gietijzeren onderzetter voor bij e...

Gietijzeren onderzetter...

€9,45
Bekijken
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »