• Lorem ipsum

De Theeplantage is een webwinkel in losse thee, theebloemen en thee accessoires. We werken zo veel mogelijk met Biologische en premium kwaliteit thee.

Wij verkopen verschillende soorten bijzondere thee. Pure losse thee, hand geplukt en gedroogd zonder chemische toevoegingen. De thee is uitsluitend gearomatiseerd met echte bloemen, vanille en fruit. Alle thee wordt gecontroleerd op bestrijdingsmiddelen zodat je er zeker van kunt zijn dat je zuivere thee drinkt.
Alle Biologische thee is Skal gecertificeerd, ons Skalnummer is 103728.

De theebloemen zijn handgemaakt met echte gedroogde bloemen en topkwaliteit Yhinzen groene thee.

De thee wordt in grote bussen op constante temperatuur bewaard en op de dag van verzending luchtdicht in een hersluitbare verpakking van kraftpapier verpakt, zodat je thee lekker lang vers blijft. De zakken zijn biologisch afbreekbaar en mogen bij het groenafval. Wij gebruiken geen plastic alleen als het helemaal niet anders kan om je glazen theepot heel bij je te laten komen. De vulling en de dozen zijn van gerecycled papier. Ook wordt de verpakking die hier binnen komt indien nog netjes hergebruikt.

Je kunt je bestelling eventueel op afspraak in ons magazijn komen ophalen. We hebben geen winkel, alleen online! Pinnen is mogelijk.