De Theeplantage is een webwinkel in Losse thee, theebloemen en thee accesoires, eenvoudig online te bestellen. Producten van een goede kwaliteit. Alles voor een lekker kopje thee.
 

Wij verkopen verschillende soorten bijzondere thee. Pure losse thee, hand geplukt en gedroogd zonder chemische toevoegingen.  Gearomatiseerd met echte bloemen, vanille en fruit. Alle thee wordt gecontroleerd op bestrijdingsmiddelen zodat u er zeker van kunt zijn dat u zuivere thee drinkt.
Alle Biologische thee is Skal gecertificeerd ons Skalnummer is 103728.

De  theebloemen zijn handgemaakt met echte gedroogde bloemen en topkwaliteit Yhinzen groene thee.

Wanneer je de theebloem in contact brengt met kokend water ontwaakt deze langzaam tot leven, tot een echte prachtige exotische bloem. Niet alleen maar lekker dus, maar ook een waar spektakel om naar te kijken! De Theebloemen bestaan uit groene Yhinzen thee uit China en hebben een milde en aromatische smaaken en een heerlijke bloemen geur.

Onze accesoires zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van een lekker kopje thee.
Zo hebben wij de juiste theepot voor uw theebloemen. Een praktisch theekopje waar uw thee lekker lang warm in blijft.

De thee wordt in grote bussen op constante temperatuur bewaard en op de dag van verzending luchtdicht in een hersluitbare verpakking van kraftpapier verpakt , zodat uw thee lekker lang vers blijft. U kunt uw bestelling ook bij mij op komen halen maak daarvoor eerst even een afspraak. Pinnen is mogelijk.


Wij gebruiken geen plastic alleen als het helemaal niet anders kan om uw glazen theepot heel bij u thuis te laten komen. De vulling en de dozen zijn van gerecycled papier. Ook wordt de verpakking die hier binnen komt indien nog netjes hergebruikt.


Ria Hulsbosch, Theesommelier, Herbalist.